Opleigingen / Workshops

Opleidingen OPI


All Daring is een exclusieve opleidingscentrum voor OPI opleidingen en biedt bovendien een workshop programma en product- trainings mogelijkheden De opleiding is gericht op mensen die voor zichzelf willen beginnen en een eigen nagelstudio willen opbouwen beauty proffesionals die willen leren om het optimale uit de OPI producten te halen in hun salon d.m.v workshops en trainingen.

 

Waarom een OPI opleiding?

De belangrijkste reden om te kiezen voor een OPI opleiding is dat deze hoog staat aangeschreven in de nagelbranche. OPI Nederland heeft namelijk
al meer dan 30 jaar praktijkervaring en cursusleiders die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. OPI staat ook nog eens bekend als nummer 1 op het gebied van kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.

Daarnaast zijn er nog vele praktische voordelen:

  • flexibele betalingsmogelijkheid tijdens de opleiding
  • zeer uitgebreide cursuspakketten met alle benodigde materialen en gereedschappen die in de cursusprijzen zijn inbegrepen
  • kleine cursusgroepen, dus persoonlijke aandacht
  • compleet theorie-/cursusboek (ook na de opleiding blijft dit een waardevol naslagwerk)
  • regelmatige bijscholing door middel van workshops en trainingsbijeenkomsten
  • nieuwste technieken
  • professionele begeleiding, ook na de opleiding

 

Complete vakopleiding tot nagelspecialist

Mooie verzorgde nagels zijn voor steeds meer mensen een must en nagelsalons zien hun klantenkring uitbreiden. De studio's worden professioneler, de bezoekers zijn goed geïnformeerd en verwachten kwaliteit, dus neemt ook de behoefte aan een gedegen vakopleiding met goede begeleiding toe.

 

OPI vakopleiding nagelspecialist
OPI staat in de beauty-branche bekend als de nummer 1 als het gaat om kwaliteit, service, klantenvriendelijkheid en opleidingen. De OPI vakopleiding tot nagelspecialist bevat alle nodige kennis in theorie en praktijk voor een succesvolle
opzet van een nagelstudio zoals nagelstyling, nagelafwijkingen en -ziektes, productkennis.

Opbouw opleidingen
Er kan uit twee verschillende opleidingen worden gekozen: Gel en Acryl. Wij raden aan om met de Gelopleiding te beginnen. Bij beide opleidingen bestaan de eerste twee dagen uit een basisopleiding met theorie en manicure. Hierna volgen 7 dagen praktijk in de gekozen richting.Tijdens de praktijk wordt er geoefend op zelf meegebrachte modellen. De cursist wordt geacht ook in de rest van de week thuis op modellen te oefenen.

Deelnemers
De OPI opleiding tot nagelspecialist is geschikt voor: kappers, pedicures, schoonheidsspecialisten, herintrainers, geïnteresseerden. Geen vooropleiding nodig en geen kvk inschrijving nodig.

Duur: 5 weken - maandags, 10.00 - 17.30 u

Plaats: Nagelstudio All Daring

Volgende cursus en meer informatie: Neem hiervoor contact met ons op of kijk op www.opi.nl/opleiding

Maximale aantal deelnemers:
3

Prijs
opleiding Gel: € 995,- (incl 21% BTW)
De opleidingen zijn inclusief materiaalpakketten waar je direct mee aan de slag kunt. Kijk voor data op de site van OPI.

Aanmeldingen
Je bent aangemeld als je je hebt ingeschreven bij OPI je kunt dit direct doen op www.opi.nl/opleiding . Hier zie je ook de data van de komende opleidingen en kun je de opleidingsbrochure downloaden

 

€ 995,00


OPI GelColor Opleiding

Een volledige dag
Een opleiding waarin je de technieken van GelColor by OPI leert - inclusief een uitgebreid opleidingspakket met alle benodigde werkmaterialen.

Verzorgde handen en voeten zijn tegenwoordig een vast onderdeel van onze lichamelijke verzorging. De consument van deze tijd wil graag alles makkelijk, snel en lang draagbaar. GelColor sluit dan ook perfect aan bij de wensen van de moderne vrouw.
Deze opleiding bestaat zowel uit theorie als praktijk. Eerst wordt ingegaan op de theorie, waarin onder andere de anatomie van de natuurlijke nagel en hygiëne in de salon worden besproken. Na een uitgebreide demonstratie gaan we over naar het praktijkgedeelte waarin alle GelColor technieken worden toegepast. Aan de hand van een stappenplan ga je GelColor aanbrengen op diverse modellen.
Het OPI opleidingsprogramma sluit naadloos aan op de praktijk en geeft je de mogelijkheid om je servicemenu eenvoudig en efficiënt uit te breiden.

Deze eenvoudige professionele werkwijze bezorgt elke beauty professional een snelle omzetverhoging.
Bel voor meer informatie en data naar All Daring.

 


OPI Opleiding natuurlijke nagelverzorging

Een volledige dag
Een opleiding natuurlijke nagelverzorging inclusief uitgebreid pakket producten en werkmaterialen.

Verzorgde handen zijn tegenwoordig een vast onderdeel van onze lichamelijke verzorging. De consument van deze tijd wil graag alles makkelijk, snel en lang draagbaar.

Deze opleiding bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Tijdens de theorie komen de onderwerpen hygiëne, anatomie en productkennis aan bod. In het praktijkgedeelte voer je op een model een volledige manicurebehandeling uit. Er wordt zowel met OPI nagellak als met het Infinite Shine - nagellak met gel effect - gewerkt.

Het OPI opleidingsprogramma sluit naadloos aan op de praktijk en geeft je de mogelijkheid om je servicemenu eenvoudig en efficiënt uit te breiden.

Deze eenvoudige professionele werkwijze bezorgt elke beauty professional een snelle omzetverhoging.
De inschrijving is pas definitief als deze door de OPI opleider schriftelijk is bevestigd en de factuur voor de opleiding is voldaan.

 

Q & A GelColor
Een volledige dag
Een opleiding natuurlijke nagelverzorging inclusief uitgebreid pakket producten en werkmaterialen.

Deze dag is voor de beauty professional die met OPI Gelcolor werkt en in haar salon aanbied . Deze dag nemen we alles over de GelColor nogmaals door. Een verdieping over het product , werkwijze en mogelijkheden.

Tevens is er op deze dagen de mogelijkheid op het OPI GelColor examen te doen. Dit examen wordt aan het einde van de dag afgenomen en gaat in overleg.

Kijk voor de data in de agenda op http://www.opipro.nl

 

 

Workshops ORLY

ORLY pedicure
Tijdens deze training laten wij je zien hoe te werken met de ORLY producten om daar een heerlijke cosmetische voetbehandeling mee te kunnen geven. Je krijgt product uitleg en we gaan met de producten werken.

Duur: 2.5 uur.
Prijs: € 25,00 excl btw excl pakket. Pakket vanaf € 100,00 excl btw

vanaf € 25,00

ORLY Manicure
Tijdens deze training laten we zien hoe je met de ORLY producten meerdere verschillende manicure behandelingen kunt geven. Je krijgt product uitleg en we gaan met de verschillende ORLY producten werken.

Duur: 2.5 uur.
Prijs: € 25 ex btw excl. pakket zelf in te vullen pakket vanaf € 100,00 ex btw

vanaf € 25,00

GelFX workshop
In deze workshop wordt je uitgelegd hoe je het beste met de GelFX van ORLY kunt werken. En je gaat op een mee gebracht model GelFX aanbrengen of op elkaar oefenen.

Duur: 3 uur.
Prijs: € 25,00 excl btw en excl pakket van € 99,00 bij afname advance pakket van € 199,00 krijg je € 25,00 cursus geld terug.


vanaf € 25,00
Voor actuele data kijk in onze agenda. Inschrijven kun je via All Daring
 

Workshops OPI

Cosmetische pedicure
Meer dan de helft van het jaar verdwijnen onze voeten in de schoenen. Hoe men voeten en teennagels het hele jaar kan laten stralen is het onderwerp van deze workshop.

Inhoud workshop
Theoretische inleiding, produktuitleg, praktijk, certificaat

Tijden & Prijzen:
http://www.opipro.nl

 

OPI Nail Art
Met creativiteit en fantasie kan men van nagels echte kunstwerken maken. In deze workshop leren de deelnemers aan de hand van voorbeelden en eigen fantasie kennis maken met de oneindige mogelijkheden om met simpele technieken de leukste „kunstwerkjes“op de nagels te maken.

Inhoud workshop
Creatieve ontwerpen met nagellak en versieringen, produktuitleg, praktijk, certificaat

Tijden & Prijzen
http://www.opipro.nl

Voor iedere proffesional die al met een ander product werkzaam is maar met OPI wil werken.

 
Privé-workshop/workshop voor groepen
Als u zelf een voorstel voor een workshop heeft of op een bepaalde termijn met een groep een privé-workshop wilt hebben, bel dan 020-6 27 49 86 of stuur een email naar winnie@alldaring.com
 

AGENDA

22 oktober14:00 - 17:00
ORLY Manicure ORLY Pedicure

12 november14:00 - 16:00
Gelfx